Ngeunaan Perusahaan

Didirikeun taun 1999 sareng ayana di sisi Laut Cina Wétan sareng Pelabuhan Orient - Ningbo, Transtek Automotive Products Co. Ltd mangrupikeun produsen profesional produk bersalin sareng orok. Taat kana, sareng ngembangkeun konsép "palanggan heula, kajujuran heula" kami parantos ngajantenkeun hubungan jangka panjang sareng seueur merek di seluruh dunya.

Ngalanggan Newsletter Kami

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • sns01
  • sns03
  • sns02