Tentang Kami

Profil Perusahaan

about

Nilai urang

Karep:Gairah mangrupikeun kakuatan pendorong dasar pikeun ngalaksanakeun padamelan, sareng mangrupikeun nilai inti urang. Nahan karep kana karir sareng industri urang, ngadorong urang pikeun ngubaran unggal detil pagawéan kalayan sikep positip, sareng senang nampi unggal tantangan.

CONFIDENTIALITY:Hubungan jangka panjang urang sareng konsumén dumasar kana silih percaya sareng hormat. Sedengkeun ngahontal transparansi inpormasi sareng konsumén, kami ogé sacara serius nyandak patén, privasi pikeun palanggan.

Kakuatan Kami: Kasadaran ngeunaan "Spésialisasi" ngajantenkeun urang bakti pikeun nguatkeun kaunggulan di lapangan urang, urang ningkatkeun sapopoé janten platform pengadaan sakali-kali di Area Bersalin sareng Orok pikeun konsumén urang.

Team Spirit:Kami gaduh sababaraha tim ti Desain, pabrik, kontrol kualitas sareng penjualan. Sadayana seueur kolaborasi. Saluareun éta, urang damel caket sareng palanggan, ngembangkeun babarengan, ngadamel kamajuan sasarengan.

Dibuka:Sikep kerja urang nyaéta ngadangukeun, diajar sareng ningkatkeun. Tetep buka-dipikiran ka pasar sareng konsumén.

Tampilan pabrik

20200410104150_27671
20200410104441_49708
20200410104636_89463
20200410105024_48625
20200410105211_96397
20200410105253_14931
20200410105421_41413
1

Sertipikat

download

Ngalanggan Newsletter Kami

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • sns01
  • sns03
  • sns02