FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Q: Naha anjeun perusahaan atanapi pabrik?

A: Kami dagang perusahaan, sareng kami gaduh 2 pabrik BSCI anu parantos disertifikasi sorangan anu ngahasilkeun produk ngaput lemes.

Q: Dimana perusahaan anjeun ayana?

A. Kami milarian di Kota Ningbo, 2 jam jauhna ti Shanghai.

Q: Sabara seueur padamel anjeun di pabrik anjeun?

A: Urang ngagaduhan sakitar 80 padamel di pabrik urang sorangan.

Q: Naon produk utama anjeun?

A: Kami difokuskeun produk bersalin sareng Orok.

T: Naon kisaran produk anjeun?

A: Ayeuna urang gaduh 7 kategori. aksésoris mobil, aksés stroller, perjalanan, kabinasaan di bumi, mandi, tuang, cocooan.

Q: Di mana ékspor produk anjeun?

A: Produk kami ngekspor ka langkung ti 25 nagara di seluruh dunya. Ti USA, nagara-nagara EU, Australia, Korea, Brazil dll.

Q: Naon MOQ pikeun produk

A: MOQ bénten tina produk, tina 500 pcs dugi ka 3000 pcs.

Q: Naon waktos ngarah masal?

A: Biasana éta 45-60 dinten saatos urutan dikonfirmasi.

Q: Port anu anjeun anggo pikeun ékspor?

A: Kami ngekspor barang naha di palabuan Ningbo atanapi palabuhan Shanghai.

Q: Naha aya pamariksaan kualitas?

A: Leres, kami gaduh cék departemén QC khusus pikeun bulks.

Q: Naha produk anjeun aman?

A: AIl bahan baku urang aman sareng ramah lingkungan.

Q: Naha anjeun ngagaduhan tés anu tangtu dina produk?

A: Leres, urang gaduh EN71-1 / 2/3, tés ROHS dina kaseueuran produk.

Q: Naon kemasan produk?

A: urang gaduh kotak warna, kantong pe, kartu leuleuy, kartu leungeun baju sareng sajabana Jumlahna gumantung kana sarat anjeun, tiasa disaluyukeun.

Q: Naon istilah pamayaran?

A: Kanggo palanggan énggal, deposit deposit ater 30% dikonfirmasi, 70% mayar sateuacan kintunan.

Q: Dupi anjeun ngadamel produk numutkeun desain kuring?

A: Kami tiasa ngahasilkeun sasuai ka kabutuhan anjeun, salami anjeun nyayogikeun file anu diperyogikeun.

P: Abdi resep kana sababaraha produk anu ditingalikeun dina halaman wéb anjeun, naha kuring tiasa ngagaleuh éta tapi nganggo logo kuring nyalira?

A: Salami éta sanés produk patén, anjeun tiasa nganggo logo anjeun nyalira teu aya masalah.

Q: Kumaha carana ngahontal anjeun patarosan salajengna?

A: Anjeun tiasa waé ngantunkeun pesen dina halaman wéb, atanapi nyerat email ka kami. market@transtekauto.com


Ngalanggan Newsletter Kami

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • sns01
  • sns03
  • sns02