4 Lapisan Ngagantungkeun Lemari Panyimpenan Bin Hébat ageung Pakét Pakean Kotak Pakét Lipat Kotak Panyimpenan lawon

//

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Jenis:
Batang Pangatur, Kotak Panyimpenan & Tong
Bahan:
Poliéster, Lawon
Ukuran:
11 * 11 * 32 inci
Tempat Asalna:
Zhejiang, Cina
Produk:
Pangatur Pakéan
Kapasitas:
1-3L
Gaya:
Modern
Momotan:
5-10kg
Fitur:
Ramah lingkungan, tilepan, tilepan
Desain fungsional:
Dilipat
Pamakéan:
Panyimpenan baju
Bungkusan & Pangiriman
Rincian bungkusan
Lebetkeun 1 pc / polybag + warna, teras kana master karton
Palabuhan
Palabuhan Ningbo
Waktos prosés :
Jumlah (Potongan) 1 - 1000 > 1000
Est. Waktos (dinten) 15 Pikeun disawalakeun
PANJELASAN PRODUK
Jenis Kotak Panyimpenan & Tong
Produk Pangatur Pakéan
Gaya Modern
Wangunna Alun-alun
Fitur Ramah lingkungan, tilepan, tilepan
Bahan Lawon
RFQ 1000 pcs
TAMPILAN PRODUK

LAYANAN KAMI

Naha Pilih Us Ningbo Kingdom Home Fashion?
1. SEJARAH PANJANG
10 taun pangalaman dina industri Storage Home & Organisasi.

2. KUALITAS Luhur
Désain sareng ngadamel produk kualitas luhur sareng 5 insinyur R&D
3. Pangiriman gancang
Pangiriman langkung gancang pikeun produk anu dijual panas pikeun urutan sidang.
4. Urutan leutik bisa ditarima
Pesenan alit ditampi kanggo barang jual panas kami, kami ngarawat unggal urutan ogé.
5. TIM TEU
Tim penjualan propésional nawiskeun réspon gancang sareng jasa anu saé.
6. OEM DITERIMA
9 taun pangalaman OEM pikeun 150 klién utamina ti Amérika Serikat sareng Éropa.
7. PRODUK LUAR BIASA
Garis produk lengkep pikeun Item Panyimpenan Bumi.
8. BÉH DITAWAR
Warta industri tepat waktu pikeun rujukan.
RFQ
Q1: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

A: Kami Pabrik, Distributor sareng Perusahaan Perdagangan.

Q2: Dimana pabrik anjeun ayana? Kumaha kuring tiasa nganjang ka ditu?

A: Pabrik sareng kantor kami aya di Ningbo City, Cina. Anjeun tiasa ngapung ka bandara Ningbo atanapi

Bandara Shanghai, ti bumi atanapi di luar negeri, wilujeng sumping nganjang ka kami!

Q3: Kumaha kuring kéngingkeun sababaraha conto?

A: Kami hormat nawiskeun anjeun conto.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • sns01
    • sns03
    • sns02