Bak mandi orok anu tiasa dilipat gaya anyar / bak mandi orok tilepan anu saé sareng bak mandi tilepan portabel

//

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Tempat Asalna:
Cina
Ngaran mérek:
OEM
Jumlah modél:
H20-0021
Bahan:
PP + TPE
Ukuran:
82X47.5X22
Kisaran umur:
0-3taun
Fungsi:
Pangrojong Mandi
Beurat:
2.2KG
Paking:
1pc / karton
Bungkusan & Pangiriman
Rincian bungkusan
1 pc per kotak karton
Palabuhan
Palabuhan Ningbo

Waktos prosés :
Jumlah (Potongan) 1 - 10 > 10
Est. Waktos (dinten) 7 Pikeun disawalakeun
Panjelasan Produk
Merek
Narima logo khusus
Warna
Ngarojong desain customed
Sampel
Aya
Tempat Produk
Propinsi Zhejiang, Cina
Bahan
PP + TPE
Port of Loading
Ningbo atanapi Shanghai
Ukuranna
82X47.5X22CM
Ngepak
Pakét vakum
Gaya
Morden 
Téknologi
Dijait
MOQ
50PCS per warna
Pamakéan
balkon, ruang tamu, pangkeng







 

Bungkusan & Pengiriman

 



  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • sns01
    • sns03
    • sns02